Level Up

Podigni nivo svojih veština

„LevelUp – Podigni nivo svojih veština!” je skup besplatnih radionica koji će se održati deset dana pre početka Sajma. Seminar je osmišljen sa ciljem da svojim učesnicima približi postupak pronalaženja posla i da im predstavi stvarne odgovornosti zaposlenih tako što ih stavlja u njihovu ulogu.


Do 30 studenata sa tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta će imati priliku da otkriju i isprave greške koje prave na razgovoru za posao ili pri radu sa drugima, tokom različitih treninga koje drže HR stručnjaci.


Prednost pri odabiru učesnika će imati studenti koji pokažu veću želju za upijanjem sadržaja radionica, kao i oni koji nemaju radno iskustvo. Treninzi će biti prilagođeni ponudi na predstojećem sajmu zapošljavanja „JobFair19 – Kreiraj svoju budućnost!” kako bi učesnici imali priliku da stečeno znanje kao i razvijene veštine primene već za osam dana i time uspeju da sebi obezbede praksu ili posao u struci.


„LevelUp – Podigni nivo svojih veština!” će se održati 26. i 27. oktobra.

Otvorene su prijave za LevelUp i traju do 20. oktobra. Prijave su omogućene putem linka.

Razgovor za posao

Kako bi kompanije učesnice još lakše došle do potrebnog kadra, organizatori JobFair-a će im i ove godine omogućiti da održe razgovor za posao. Na taj način pomažemo studentima da prevaziđu sveopšti strah od ovog susreta, dok se kompanije kroz intervjue još bolje upoznaju sa zainteresovanim kandidatima i imaju priliku da im ponude posao ili praksu u svojoj firmi.


Na ovaj način student će biti u mogućnosti da upozna samu firmu, kao i ona njega, stekne korisne kontakte i tako kreira svoj profesionalni put.

PANEL DISKUSIJE

Panel diskusije predstavljaju idealnu priliku za studente svih fakulteta da razmene ideje i informacije o temama koje su veoma značajne za njih i njihovo zaposlenje nakon studija. Kroz interaktivne diskusije, koje se bave problemima današnjice, panelisti će imati zadatak da odgovore na te probleme i da studentima olakšaju potragu za poslom.


Panel diskusija će se održati 19. oktobra.

Otvorene su prijave za Panel diskusiju i možete se prijaviti putem linka.

TECH TALK

Tech Talk predstavljaju poseban vid upoznavanja i komunikacije između studenata i predstavnika kompanija. U neformalnoj atmosferi diskutujte sa zaposlenima vodećih kompanija u našoj zemlji o aktuelnim temama iz inženjerske branše.


Tech Talk će se održati 4. i 5. novembra.